Yönetim Kurulu Üyemiz Ceyda Aktan Hanım Finans Doçenti Oldu!

Değerli Finans Derneği Üyeleri,

Büyük bir gurur ve mutlulukla sizlere bir duyuru yapmak istiyoruz. Derneğimizin saygın yönetim kurulu üyelerinden Ceyda Aktan Hanım, finans alanında önemli bir başarıya imza atmış ve finans doçenti unvanını kazanmıştır!

Ceyda Hanım’ın finans alanındaki uzmanlığı ve özverili çalışmaları, doçentlik unvanını hak etmesini sağlamıştır. Bu değerli başarı, hem kendisi için önemli bir kilometre taşıdır hem de finans dünyasına ve derneğimize büyük katkı sağlamaktadır.

Doçent ünvanını kazanan Ceyda Hanım, finans alanında gösterdiği bilgi birikimi ve deneyimiyle, derneğimizin gücüne güç katmaktadır. Başarıları, finans sektöründe önemli bir referans olacaktır ve gelecek nesiller için de ilham kaynağı olacaktır.

Bizler, Finans Derneği olarak, üyelerimizin başarılarını ve gelişimini desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ceyda Hanım gibi başarılı ve örnek alınacak üyelerimizle birlikte, finans sektöründe ileriye doğru sağlam adımlar atmaya devam edeceğiz.

Ceyda Hanım’ı bu önemli başarısı için tebrik eder, gelecekteki çalışmalarında da en yüksek başarıları elde etmesini dileriz. Siz değerli üyelerimizin desteği ve katkısıyla, Finans Derneği olarak daha da büyüyeceğimize olan inancımız tamdır.

Başarılarla dolu bir gelecek için hep birlikte ileriye yönelik adımlarımızı atmaya devam edelim.

Saygılarımızla,

İlhan Küçükkaplan