Başkan'ın Mesajı

Finans Derneği

Finans alanındaki akademisyenler ile kamu ve özel sektörde finans alanında görev yapan uygulamacıları bir araya getirmek ve etkileşimlerini sağlamak amacıyla 1998 yılında kurulan ve 375  üyesi bulunan Finans Derneği 17 başarılı yılı geride bırakmıştır. Bu süre içerisinde finansal ve ekonomik alanda ülke gündemini meşgul eden birçok konu ile ilgili ulusal ve uluslararası uzmanın katıldığı bilimsel toplantılar düzenlemenin yanında, yurt içinde ve yurt dışında birçok üniversite ve sivil toplum kuruluşu ile işbirliği yapılarak çok sayıda konferans, panel ve sempozyum düzenlenmiştir. Ayrıca üyelerimizin kaynaşmalarını sağlamak ve beyin fırtınası gerçekleştirmeleri için her yıl gelenekselleşmiş sosyal etkinlikler düzenlenmektedir.

Derneğimiz 2016 yılında da sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler ile olan işbirliğine devam edip,  ülkemiz ekonomik ve finansal açıdan gelişimine katkı sağlayabilmek için çalışmalarına devam edecektir. Finans Derneği'nin kurulmasında büyük emekler olan kurucu başkanımız Prof. Dr. Sn. Özdemir AKMUT başta olmak üzere görev alan tüm başkanlar ile  yönetim ve denetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, daha güzel yarınlara ulaşmamız dileği ile saygılarımı sunuyorum.