Başkan’ın Mesajı

Derneğimiz, 1998 yılında Prof.Dr.Özdemir Akmut’un önderliğinde üniversite, kamu ve özel sektörde bulunan finans camiasını bir araya getirmek amacıyla Ankara’da kurulmuştur.

Kurulduğumuzdan bu yana siyasi, ticari ve dini konuların dışında kalarak faaliyetlerimizi yürüttük ve bu yönde yürütmeye de devam edeceğiz.

Önceki dönemlerde görev alan çok değerli başkan ve üyelerin derneğimizi getirdiği bu noktadan daha ileriye götürme sorumluluğu ve bilinci içerisinde, derneğimizi daha etkin bir konuma getirmek yönetim olarak öncelikli amacımız.

Derneğimizin yönetmeliğinde de yazan amaçlar çerçevesinde öncelikli olarak, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları, yemekli toplantıları, konser gezi vb. etkinlikleri öncelikli olarak gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Ayrıca ülkemize yararına olacağını düşündüğümüz bazı çalışmaları da diğer ilgili sivil toplum kuruluş/ları ile birlikte yapma yönünde çalışmalarda da bulunacağız.

Üyelerimizden etkinliklere katılmalarını, görüş eleştiri ve öneriler yönünden de katkı sağlamalarını bekliyoruz.

Çalışmalarımızın ülkemiz ve milletimize yararlı olması dileği ile, başta derneğimizin ilk Başkanı Prof.Dr.Sn.Özdemir Akmut hocamızı rahmetle yad ediyor, geçmiş dönemlerde görev alan başkan ve üyelere şükranlarımı sunuyorum.

Saygılarımla

Prof.Dr. Eşref savaş BAŞCI