Dr. Batuğhan KARAER

Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İşletme bölümünden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitenin muhasebe-finans ana bilim dalında yüksek lisans ve daha sonra İşletme Ana Bilim dalında Doktorasını tamamladı.

İş hayatına Tepe Grubunda Bütçe Uzmanı olarak başladı. Yine Tepe Grubunda Bütçe ve Denetim Koordinatör Yardımcılığı, Mağazalar İşletme Müdürlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Bir dönem Club Dedeman’da da görev aldıktan sonra Savunma Sanayi sektöründe yer alan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nda İştirakler Yönetim Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. Bu görev boyunca değişik dönemlerde Aselsan, Havelsan, İşbir, Aspilsan ve Tapasan Anonim Şirketlerinde Yönetim Kurulu üyeliklerinde görev aldı. 2006 – 2015 yılları arasında Corendon Havayolları’nda Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür olarak çalıştı. 2015 – 2016 döneminde OYAK grubu Stratejik ve Finansal Yatırımlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.

Halen danışmanlık yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.