Panel’in Ardından (Ekonomik Gelişmeler Işığında 2016 ve Sonrası)

Panel’in Ardından (Ekonomik Gelişmeler Işığında 2016 ve Sonrası)

Derneğimiz 2015 yılı etkinlikleri çerçevesinde 18-19 Aralık 2015 tarihlerinde Mersin Girişimci İşadamları Derneği (MERSİNGİAD) işbirliğiyle Mersin’de “EKONOMİK GELİŞMELER IŞIĞINDA 2016 ve SONRASI” konulu panel düzenlemiştir.

Akdeniz İhracatçılar Birlikleri (AKİB) konferans salonunda düzenlenen panelde, Mersin Vali Yardımcısı Nihat Karabiber, Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Derneğimiz yönetim kurulu üyeleri, MERSİNGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İzol ile iş adamları ve öğretim üyeleri hazır bulunmuştur.

Derneğimiz Onursal Başkanı ve Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Kamil ERCAN’ın moderatörlüğünde gerçekleşen panelde Corendon Airlines Genel Müdürü ve Derneğimiz İkinci Başkanı Dr. Batuğhan KARAER, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Genel Sekreter Yardımcısı İsmet Yalçın ile Yatırım Bankacısı ve Risk Sermayesi Girişim Fonu Ortağı ve Derneğimiz Yönetim Kurulu üyesi Furkan ÜNAL konuşmacı olarak katılmışlardır.

Bu ziyarette başta Mersin Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Sn. Mehmet İZOL olmak üzere Mersin Girişimci İşadamları Derneği yönetim kurulu üyelerini tanımak ve etkileyici projelerine tanıklık etmek bizim için büyük bir memnuniyet vesilesi olmuştur.

Mersin’de bulunduğumuz süre içerisinde gerek ortak çalışma anlayışları gerekse de Finans Derneği yönetimi ve üyelerine gösterdikleri nazik ve candan ilgiden dolayı başta Mersin Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Sn. Mehmet İZOL ve bu işbirliğinin mimarı Mersin Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Finans Derneği üyesi Sn. Mustafa ÖZTÜRK olmak üzere Mersin Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç biliriz.

Prof. Dr. Mutlu Başaran ÖZTÜRK

Yönetim Kurulu Başkanı